Savic Iriz -hiekkalaatikko suojareunuksella – 50 cm – oheen: Bag it Up litter tray bags, Large 12 kpl (ei sis. laatikkoa)

4.49 €

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Iriz on Savicin perinteinen kissanhiekkalaatikko, jossa on irrotettava suojareunus ja matala kynnys, joten sinne pääsevät myös heikommat kissat helposti. Niinpä se on ihanteellinen hiekka-astia kissanpennuille ja vanhoille tai sairaille kissoille. Tukeva suojareunus pitää vessan ympäristön puhtaana, koska se vähentää hiekan leviämistä laatikon ulkopuolelle. Irrotettava reunus helpottaa siivoamista. Voimakkaan harmaa väri ja valkoinen suojareunus sopivat joka sisustukseen. Savic Iriz -hiekkalaatikko lyhyesti: väri: pohja: vaaleanharmaa suojareunus valkoinen valkoisella tassukuvioinnilla irrotettava suojareunus ihanteellinen kissanpennuille ja iäkkäille tai sairaille kissoille made in Belgium mitat: yhteensä: P 50 x L 37 x K 14 cm kynnys reunan kanssa: 14 cm kynnys ilman reunaa: 11 cm

Savic Iriz -hiekkalaatikko suojareunuksella - 50 cm - oheen: Bag it Up litter tray bags, Large 12 kpl (ei sis. laatikkoa)

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: Zooplus
Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla