Pedigree Dentastix 112 kpl + 1 kg Crave-kuivaruoka Adult kaupan päälle! – Dentastix Daily Fresh: keskikokoisille koirille (10-25 kg)

27.89 €

Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla

Koska hampaat ovat koirille muutakin kuin pelkkä purukalusto, on päivittäinen hampaidenhoito erityisen tärkeää. Pedigree Dentastix -puruherkku on miellyttävä tapa hoitaa koiran hampaita ja ikeniä. Pedigree Dentastixin on tieteellisesti todettu vähentävän hammaskiven kehittymistä jopa 80 % erityisen rakenteensa ja sisältämiensä puhdistavien aineiden ansiosta. Pedigree Dentastix -makupalat ovat erityisen helposti sulavia ja herkullisia. Pedigree Dentastix Daily Oral Care -herkku vähentää todistetusti hammaskiven ja plakin syntyä. Lisäksi Pedigree Dentastix Daily Fresh -herkun eukalyptuksen ja vihreän teen uutteen yhdistelmä vähentää pahanhajuista hengitystä aiheuttavien VSC-bakteerien määrää ja raikastaa hengitystä. Pedigree Dentastix Daily -hammashoitoherkut lyhyesti: ainutlaatuinen X-muoto erityisen rakenteen ja vaikuttavien aineiden yhdistelmä vähentää päivittäisessä käytössä hammaskiveä jopa 80 % (tieteellisesti todistettu) hammashoitoa pureskelun ohessa oma koko jokaiselle koiralle Valittavat tuotteet: Pedigree Dentastix Daily Oral Care: hampaita hoitava puruherkku kaikenkokoisille koirille, erityinen rakenne ja puhdistava koostumus vähentävät todistetusti hammaskiven ja plakin syntyä. Dentastix Daily Fresh: hammashoitoherkku sisältää eukalyptusta ja uutetta vihreästä teestä, raikastaa hengitystä, rakenne ja aktiiviset aineet puhdistavat hampaita, vähentää hammaskiveä, plakkia ja hengityksen hajua. Nyt tarjouksessa! Ostaessasi 112 kpl (2 tai 4 pakkausta) Pedigree Dentastix -hammashoitoherkkuja koirallesi, saat vielä 1 kg Crave Adult Lamb Beef -kuivaruokaa kaupan päälle! Crave Adult Dog Lamb Beef on viljaton koirien kuivaruoka 1-vuotiaasta alkaen, paljon proteiinia, tuoretta nautaa ja lammasta, luonnonmukainen, helposti sulavaa, ei soijaa tai maitotuotteita, vähintään 60 % eläinperäisiä ainesosia. Huomaa, että tarjous on voimassa vain tuotenumerolla 993630. Lisätietoa tuotteista saat linkistä: Pedigree Dentastix Daily Oral Care Pedigree Dentastix Daily Fresh kaupan päälle: Crave Adult Dog Lamb Beef -kuivaruoka

Pedigree Dentastix 112 kpl + 1 kg Crave-kuivaruoka Adult kaupan päälle! - Dentastix Daily Fresh: keskikokoisille koirille (10-25 kg)

Yhteistyökumppanin tuote
Tuotteen myyjä: Zooplus
Katso lisätiedot / osta tuote myyjän sivulla